Oldal kiválasztása

Gyógytornász Tárnok és környékén

gyógytornász Tárnok

Gyógytornász Tárnok és környékén. Üdvözlöm Madaras-Kállai Eszter gyógytornász – fizioterapeuta vagyok. 2010 óta foglalkozom gyógytornával, ekkor végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészség Tudományi Karán mint okleveles gyógytornász. Az elmúlt években töb helyen dolgoztam betegellátásban, a megszerzett gyakorlati tapasztalatomnak köszönhetően magabiztosan kezdek bele a különböző problémákkal hozzám fordulók mozgásterápiájába. Ez a szakma rendszeresen kihívások elé állítja a gyógytornászt, hiszen nincs két egyforma eset, két egyforma személyiségű páciens. A munkám során ezek a kihívások motiválnak és ösztönöznek arra, hogy folyamatosan képezzem magam, bővítsem az ismereteimet annak érdekében, hogy mindenkit egyénre szabottan a lehető legszakszerűbben tudjak ellátni.

Immár 11 éve foglalkozom folyamatosan gyógytornával, elsősorban:

 • Tartáskorrekcióval, tartásjavítással ehhez szorosan kapcsolódóan gerinc tornával, a gerincet tartó izmok erősítésével.
 • Műtétek, balesetek, törések utáni rehabilitációval, gyógyászati segédeszközök [mankó, járkeret, bot) helyes használatának betanítása.
 • Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna, általános fizikai állapot megőrzése érdekében.
 • Ülő munka panaszainak kezelése, nyak-, váll- hát és derékpanaszok kezelése lazító nyújtó technikákkal, helyes tartás felvételének tanítása
 • Elektroterápia TENS és iontoforézis kezelések végzése, az izmok árrammal történő stimulálása és a fájdalom csillapításának céljából
 • Reflexzónás talpmasszázs terápia, a talpon találhaztó reflexzónák masszírozásával hatunk a szervek szervrendszerek működésére.
 • Kinesio Tape ragasztása, a gyógytorna kiegésztő kezeléseként használom az izülti és izom stabilizáció és fájdalomcsillapítás céljából

Házhoz járó gyógytorna gyógytornász Tárnok


Miért érdemes a házhoz járó gyógytorna gyógytornász Tárnok szolgáltatásunkat igénybe vennie?

Talán abban egyet értünk, hogy az otthon kényelmében gyógyulni kellemesebb. Nem csupán abban az esetben jöhet szóba az otthoni gyógytorna, ha a rossz idő miatt nincs kedvünk kimozdulni – noha a nagy hidegek beköszöntével ez is egy érthető indok. A mindennapos munkát és életvitelt nehezítő panaszokkal élőkön kívül a házhoz járó gyógytornász azoknak is lehetőséget biztosít a felépülésre, akik időjárástól függetlenül otthonukhoz vannak kötve. Ilyen esetek többek között például:

 • A teljes ágynyugalmat igénylő, műtéteken átesett betegek.
 • A kötötté vált ízület okozta mozgási nehézséggel küzdők
 • Az koruknál fogva korlátozottan mozgásképes idősek
 • A nagy fájdalommal járó mozgásokat kerülő egyének
 • Az ideiglenesen kímélő életvitelre kötelezett sportolók

Gyógytorna – gyógytornász árak Tárnok


Gyógytorna – gyógytornász árak Tárnok és környékén a következőképpen alakulnak: minden kezelés illetve torna egységesen 50 perces időtartamra van felépítve.

1 alkalmas gyógytorna otthonában – kiszállással 50 perc torna gyógytornász segítségével:

Bruttó 7.200 Ft/alkalom

5 alkalmas gyógytorna otthonában – kiszállással 5×50 perc torna gyógytornász segítségével:

Bruttó 33.000 Ft/5 alkalom

Házhozjáró gyógytorna – gyorsabb lehet a felépülés

Akár már a kórházi tartózkodás alatt előre megszervezhetőek a házi gyógytornás kezelések és a lefoglalt kezelési időpontokat sokkal egyszerűbb betartani, ha egy házhoz járó gyógytornász jön hozzánk és nem kell kimozdulnunk otthonról. Ne feledjük, hogy kijáró gyógytornászaink minden – a gyógytornás kezeléshez szükséges – eszközzel rendelkeznek, így gondoskodnak arról, hogy teljes értékű terápiában részesülhessen.

Lélekben felkészült – a család gyógyító ereje

Kinek ne lenne szüksége szerettei támogatására a teljes felépüléshez? Ha a kezeléseket otthon, szerettei és hozzátartozói szomszédságában végzi, úgy az eredményes terápia nem csak fizikailag, de lelkileg sem lesz annyira megterhelő. Ezen kívül ilyenkor házhoz járó gyógytornászunk nem kizárólag a lábadozót tudja segíteni, hanem az őt támogató hozzátartozókat is elláthatja jó pár hasznos tanáccsal.

Házhozjáró gyógytorna több szakértelem – több idő

Talán nem szükséges hangsúlyozni, hogy a csoportos gyógytorna foglalkozásokhoz képest már a magánrendelőben végzett kezelések hatékonysága is sokkal nagyobb. Ehhez csak hozzátenni tud az otthoni gyógytornás kezelés, hiszen szakképzett és sok év tapasztalatával rendelkező gyógytornászok érkeznek otthonába, akik osztatlan, teljes figyelemmel azon dolgoznak, hogy minél előbb meggyógyuljon!

Tárnok területén – Bárhol elérhető

Házhoz járó gyógytornász szolgáltatásunkat Tárnok teljes területén, kedvező árfekvéssel megrendelheti. Örömmel látogatjuk meg az előre egyeztetett időpontokban. A kezeléshez semmi másra nem lesz szüksége, csak megfelelő ruházatra és egy nyugodt helyre otthonában.

Kérjen most időpontot e-mailben az eszter.kallai@gmail.com címen.