Oldal kiválasztása

Gyógytornász házhoz Diósd és környékén

Gyógytornász házhoz Diósd és környékén. Üdvözlöm Madaras-Kállai Eszter gyógytornász – fizioterapeuta vagyok. 2010 óta foglalkozom gyógytornával, ekkor végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészség Tudományi Karán mint okleveles gyógytornász. Az elmúlt években több helyen dolgoztam betegellátásban, a megszerzett gyakorlati tapasztalatomnak köszönhetően magabiztosan kezdek bele a különböző problémákkal hozzám fordulók mozgásterápiájába. Ez a szakma rendszeresen kihívások elé állítja a gyógytornászt, hiszen nincs két egyforma eset, két egyforma személyiségű páciens. A munkám során ezek a kihívások motiválnak és ösztönöznek arra, hogy folyamatosan képezzem magam, bővítsem az ismereteimet annak érdekében, hogy mindenkit egyénre szabottan a lehető legszakszerűbben tudjak ellátni.

Gyógytornász házhoz Diósd

Immár 10 éve foglalkozom folyamatosan gyógytornával, elsősorban:

 • Tartáskorrekcióval, tartásjavítással ehhez szorosan kapcsolódóan gerinc tornával, a gerincet tartó izmok erősítésével.
 • Műtétek, balesetek, törések utáni rehabilitációval, gyógyászati segédeszközök [mankó, járkeret, bot) helyes használatának betanítása.
 • Egyensúly, koordináció fejlesztés, időseknek esésprevenció és senior torna, általános fizikai állapot megőrzése érdekében.
 • Ülő munka panaszainak kezelése, nyak-, váll- hát és derékpanaszok kezelése lazító nyújtó technikákkal, helyes tartás felvételének tanítása
 • Elektroterápia TENS és iontoforézis kezelések végzése, az izmok árrammal történő stimulálása és a fájdalom csillapításának céljából
 • Reflexzónás talpmasszázs terápia, a talpon találhaztó reflexzónák masszírozásával hatunk a szervek szervrendszerek működésére.
 • Kinesio Tape ragasztása, a gyógytorna kiegésztő kezeléseként használom az izülti és izom stabilizáció és fájdalomcsillapítás céljából

Házhoz járó gyógytornász Diósd


Miért érdemes a gyógytornász házhoz Diósd szolgáltatásunkat igénybe vennie?

Talán abban egyet értünk, hogy az otthon kényelmében gyógyulni kellemesebb. Nem csupán abban az esetben jöhet szóba az otthoni gyógytorna, ha a rossz idő miatt nincs kedvünk kimozdulni – noha a nagy hidegek beköszöntével ez is egy érthető indok. A mindennapos munkát és életvitelt nehezítő panaszokkal élőkön kívül a házhoz járó gyógytornász azoknak is lehetőséget biztosít a felépülésre, akik időjárástól függetlenül otthonukhoz vannak kötve. Ilyen esetek többek között például:

 • A teljes ágynyugalmat igénylő, műtéteken átesett betegek.
 • A kötötté vált ízület okozta mozgási nehézséggel küzdők
 • Az koruknál fogva korlátozottan mozgásképes idősek
 • A nagy fájdalommal járó mozgásokat kerülő egyének
 • Az ideiglenesen kímélő életvitelre kötelezett sportolók

Házi gyógytorna árak


Gyógytornász házhoz Diósd és környékén a szolgáltatás árak a következőképpen alakulnak: minden kezelés illetve torna egységesen 50 perces időtartamra van felépítve.

1 alkalmas gyógytorna otthonában – kiszállással 50 perc torna gyógytornász segítségével:

Bruttó 7.200 Ft/alkalom

5 alkalmas gyógytorna otthonában – kiszállással 5×50 perc torna gyógytornász segítségével:

Bruttó 33.000 Ft/5 alkalom